• Lode Ceyssens

Lode Ceyssens loopt stage bij Carglass

Bijgewerkt: 27 sep 2019

Op woensdag 4 september liep Lode Ceyssens stage bij Carglass in Hasselt en Bilzen. Deze zomerstage werd georganiseerd voor politici door VOKA - Kamer van Koophandel. Voor Lode was dit een unieke kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen.


De dag startte in het nieuwe hoofdkantoor van Carglass aan de Herkenrodesingel in Hasselt. Hier is de hoofdzetel van Carglass Benelux gevestigd. Lode werd ontvangen door CEO Guido De Paepe, people director Bart Lambrechts en IT-director Stefaan Hermans. Samen konden ze genieten van een heerlijk ontbijt, terwijl de strategie en de werking van het bedrijf aan Lode werden voorgesteld.


Vervolgens kreeg Lode een uitgebreide rondleiding door het nieuwe gebouw, dat gebouwd werd door Mathieu Gijbels. Sinds vorig jaar namen de werknemers hun intrek in de nieuwe kantoren. Na de rondleiding trokken ze naar de overkant van de ring, waar het Carglass filiaal in Hasselt gevestigd is. Tot slot passeerde Lode ook nog in het Europees Distributiecentrum in Bilzen, waar hij ook met enkele werknemers kon praten over het reilen en zeilen in de firma. Het was indrukwekkend hoe imposant dit distributiecentrum is en dat bevestigt nog maar eens dat we als Limburgers fier mogen zijn om zo'n grote speler als Carglass in onze provincie te mogen hebben.16 keer bekeken0 reacties