• Lode Ceyssens

CD&V Oudsbergen stapt met 27 top-kandidaten naar de kiezer.

Vanaf maandag 27/8 stapt CD&V-Oudsbergen naar de kiezer. Lode Ceyssens (Lijsttrekker) : Wij gaan naar de Oudsbergenaren toe. Van nu tot 14 oktober willen wij aan elke deurbel in Oudsbergen aanbellen. Om onze ambities voor Oudsbergen voor te leggen aan de Oudsbergenaren, en te luisteren naar hun mening.”


“We doen dit met 27 echte topkandidaten,” zegt Ceyssens. “Hoewel we als CD&V 38 zetelende CD&V-mandatarissen hebben in Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode, hebben we er toch voor gekozen om ook voor vernieuwing en verjonging te kiezen. Zo hebben we maar liefst 11 nieuwe kandidaten en 8 jonge kandidaten (-35j) op de lijst.”


“We hebben hierbij gekeken naar een goede spreiding van kandidaten (elk kerkdorp is vertegenwoordigd), en kandidaten met verschillende interesses en kennis. Zo hebben we op onze lijst mensen uit de welzijnssector, leerkrachten, mensen uit de financiële sector, technische mensen, ondernemers, studenten...


Wat onze kandidaten wel allemaal gemeen hebben, is hun uitgebreid netwerk. Het zijn allemaal mensen die door hun uitgebreide netwerk via hun vereniging of hun job weten wat er leeft in Oudsbergen en bij de Oudsbergenaren.


Maandagmorgen gaan we met veel goesting op de deurbellen in Oudsbergen beginnen drukken en in gesprek gaan met de Oudsbergenaren,” besluit Ceyssens tevreden.

1 keer bekeken0 reacties